Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

tartalomszolgáltatás

reklám és reklámszöveg készítése

filmforgatás

szerkesztőségi feladatok ellátása

fotózás nyomdai, online anyagokhoz, esemény, helyszín, portré

nyomdai kivitelezés, egyedi megjelenések tervezése

online kampányok és promóciók

hírlevél tervezése és küldése

gerillamarketing

szlogenírás

promóció tervezése

rádióreklám készítése

Támogatónk

 

Fireplace

Ragadja meg a kis képeket, és mozgassa
őket az egérrel, vagy lapozzon a nyilakkal!
1/6
termék oldal

Információ

Megrendelő

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Jogtulajdonos

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Feladat

gothic, design, webfejlesztés

Leírás

A Fireplace oldal B2B és B2C kapcsolatok kiszolgálására jött létre. A kandallókályhákat értékesítő cég fontosnak tartja, mind viszonteladó, mind vevői felé a széleskörű tájékoztatást. A kályhák minden fontosabb paramétere, a modellek megjelenése, a cég legfontosabb információi mind-mind könnyen elérhetőek az oldalon.
Az oldalon a tartalmi elemek leadlista és cikk formájában jelenhetnek meg, ezektől teljesen eltérő formában és rendszerben kezelhetőek a termékek. Ebben az esetben a gyártótól a paramétereken át, a termék képéig mindent a termékadmin oldalon állíthatunk be. Segítségül a paraméterek kezeléséhez .CSV formátumban letölthető az összes termékinformáció, majd javított, kiegészített formában tölthető vissza az oldalra, ezáltal egy mozdulattal tudjuk cserélni a termékeinkre vonatkozó információkat, anélkül, hogy az oldal működését akár egy pillanatra is szüneteltetni kellene.
Az oldalon felhasználók bejelentkezésére is van lehetősége. A partnercégek saját azonosítóval és jelszóval rendelkeznek, így az egyedi információk - árak - közlése is megoldható, egyedi vagy csoportos szinten. Az árakat minden felhasználó az általa preferált pénznemben láthatja, melyhez beépítettünk a rendszerbe és átváltó modult. A terméknél elég egy bizonyos pénznemben megadni az árakat, majd a többihez az aktuális árfolyamot feltüntetni, innentől a rendszer az ügyfélnek az adminban beállított pénznemben jelenik meg az ár. Lehetőség van az oldalon olyan információk elhelyezésére, melyet csak a bejelentkezett partnerek láthatnak.
Az oldalon többféle leadlistát használhatunk, a cikkekhez, a termékekhez és a menükhöz is külön. Ennek legfontosabb szerepe a megjelenésben van, de így könnyebben kategorizálhatók az egyes tartalmak, átláthatóbbá, könnyebben navigálhatóvá téve ezzel az oldalt. A menüknek egységes formában jelennek meg, csak a kategóriájukat kell megadnunk és máris a típusnak megfelelő formát ölti fel. Kiemelhetjük a menüket, ha fel akarjuk hívni a figyelmet fontosabb információkra.
Az oldal hat különálló nyelven jelenhet meg, melyek között a váltást a nyelvválasztón kívül, a felhasználói beállítások szabják meg, melyeket az adminban állíthatunk be minden felhasználónknak egyedileg. A fejléckép rotátor és a jobb oldali bannersor is nyelvenként egyedi, így a felhasználói csoport igényeinek megfelelő reklámokat tudunk elhelyezni.
A rendszer lehetőséget ad rá, hogy a cég az összes viszonteladó partner telephelyét, üzletét feltüntesse oldalán, ezzel is megkönnyítve az érdeklődők számára a készülékek megvásárlását. Viszonteladói hálózatuk ugyancsak összekapcsolható, akár külső honlapokon keresztül, akár egy belső rovat által a megújult honlappal.
Keresés alkalmával minden tartalmi elemet figyelembe vesz a rendszer és jelzi a különböző tartalmak nyelvi változatait is.

| Gothic Galaxy | leadlista | termékoldal | termékparaméter kezelő | többnyelvűség | form | galéria | képrotátor | banner | letöltés | kereső |

+Info

A Cég 1994-ben alakult, kandallókályhák gyártására és azok európai piacon való értékesítésére.

A gyártás alapjául a Miskolc környékén található nehézipar és a jól képzett szakszemélyzet szolgál, amelyek meg tudnak felelni a megnövekedett nemzetközi igényeknek és követelményeknek is. A kezdetek óta – a technikai fejlődésnek köszönhetően – a kapacitás megsokszorozódott.

A Fireplace a termékek értékesítése során a barkácsáruházláncokra támaszkodik, amelyek Európában nagy számban képviseltetik magukat. A cég ezen üzleti kapcsolatai által nemzetközi szállítóvá nőtte ki magát. A Fireplace céltudatos tevékenységével időközben az európai piacon rangos pozíciót ért el, ma már a barkácsáruház-szegmens 5 legfontosabb kandallókályha beszállítója közé tartozik.

A cég 2000 óta tagja a HKI Industrieverband Haus-, Heiz- und Küchentechnik e.V.-nek, így a német piac teljes értékű szereplőjévé vált.

Az innovatív fejlesztés és formatervezés által a cég ajánlata egyidejűleg több mint 100 kandallókályha modellt tartalmaz. A széleskörű program megőrzéséről tehetséges formatervező- és tervezőgárda gondoskodik. E szakembereknek köszönhetően a Fireplace számos szabadalommal és védett nemzetközi ipari mintával rendelkezik. A formatervezők innovatív munkáját a 2002-es évben a szakma egyik testülete is elismerte, a kandallókályha modellek egyike elnyerte a „Hungarian Industrial Design Award - NIF 2002“ elnevezésű díjat.

A termékek minőségét az RWE Power AG a DIN és DIN PLUS, illetve az új EN-szabványok szerint ellenőrzi. A termelést önkéntes alapon az RWE Power AG tűzhely ellenőrző felügyeli.

Technológia

php, mysql

 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu