Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

arculattervezés

alkalmi megjelenés tervezése

brand desing

teljes körű megvalósítás az ötlettől a kampányig

kreatív terv készítése

különleges kreatívok kivitelezése

kampány tervezése és megvalósítása

Támogatónk

 

Kreatív - Megoldások

arculattervezés A kisarculattól a teljes arculatig bármely arculati elem megtervezését vállaljuk. Teljes vagy részleges arculati kézikönyvek, vagy csupán egyes arculati elemekre vonatkozó szabályok kidolgozását, arculati kézikönyvek kiegészítését is megrendelheti.

alkalmi megjelenés tervezése Cégek egyedi, alkalmi megjelenését is megrendelheti. Az ötlet kidolgozásától a tervezésen át a kivitelezésig, a promóció lebonyolításáig mindent megszervezünk. Akár kis példányszámú helyi megjelenésről vagy országos kampányról legyen szó, mindenben állunk rendelkezésére.

brand desing Meglévő arculatnak megfelelő, mégis modern, stílusus, vagy teljesen új brand desing kialakítását is ránk bízhatja. Mutassa be nekünk termékét, szolgáltatását, mi pedig megmutatjuk azt a világnak.

teljes körű megvalósítás az ötlettől a tervezésen át a kampányig Ötletre van szüksége kampányához? Keressen minket, segítünk a kitalálásban és a megvalósításában. Kampányok szervezése, médiafoglalás, kicsitől a legnagyobbig. Csak bízza ránk, terveztesse meg, mi pedig megvalósítjuk a kiválasztott koncepciót. Partnereink segítségével arra is képesek vagyunk, amiről most még csak nem is álmodik!

kreatív terv készítése Ha a csapata már készen áll, csak egy tervre van szüksége, vagy csak kíváncsi rá, hogy milyen lehetőségei vannak, mi szívesen felvázoljuk, mit, mikor és hogyan érdemes.

különleges kreatívok kivitelezése Kitalált valamit, de nem tudja, hogyan valósítsa meg? Mi megtaláljuk rá a megfelelő kivitelezőt. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, tegyen próbára minket!

kampány tervezése és megvalósítása Megtervezzük terméke, szolgáltatása kampányát és a lehető legjobb formában meg is valósítjuk azt. Kitaláljuk, mi a leghatékonyabb módja megjelenésének, eljuttatjuk üzenetét célközönségéhez.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu