Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

7/24 rendelkezésre állás

teljes körű garancia

szoftverkövetés biztosítása saját fejlesztések esetén

tárhely szolgáltatás

hosting szolgáltatás

fejlesztések ajánlása

partnerkapcsolat, outsourcing

közösségépítés és programszervezés

Támogatónk

 

Kutatás, fejlesztés - Megoldások

kutatási és fejlesztési projektek lebonyolítása, részfeladatok megoldása Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik kutatási és fejlesztési projektek feladatainak önálló vagy kooperatív megoldásában. Feladatkövető rendszerünk segítségével mind ügyfeleink, mind a feladatban dolgozó szakemberek, cégek figyelemmel követhetik a projekt részek fejlődését. Pályázatírást, projektvezetést és részfeladatok megoldását is vállaljuk szakterületeink bármelyikén.

technológiai újítások bevezetésének előkészítése A legújabb fejlesztések bevezetését is vállaljuk, megfelelő tesztelés és körültekintő tervezést követően. Rendszereinket az alapoktól úgy alakítjuk ki, hogy az újításokat azonnal alkalmazni lehessen mindegyiken leállási veszteség nélkül. Általunk nem alkalmazott de ismert új technológiák bevezetését helyszínre kihelyezett szakembereink végzik el, azok használatának betanításával együtt. Minden elérhető dokumentációt biztosítunk megrendelés esetén.

webfejlesztés és programozás A web minden területén vállalunk fejlesztéseket. Állandó és külsős fejlesztőink a folyamatos képzésnek köszönhetően, mindig a legjobb módszereket választják és alkalmazzák rendszereink kialakításánál, minden esetben a legmagasabb színvonalú terméket biztosítva a megrendelőnek.

  • Online programfejlesztés, portál engine-k, sql alapú online rendszerek és weblapok kialakítása, CMS felülettel.
  • HTML, perl, sql, java, javascript, php, flash programozás.
  • Online plaza fejlesztés, chat fejlesztés, portál részelemeinek fejlesztése.

projekttervezés, projektvezetés Megtervezzük, előkészítjük projektjeit, fejlesztéseit, programjait, majd elkészítjük vagy lebonyolítjuk a teljes munkát. Elkészítjük a terveket még akkor is, ha a megvalósítás várat magára, már akkor is tervezhet a lebonyolítással, a költségekkel, úgy alakíthatja erőforrásait, hogy a legoptimálisabb időpontban történjen az új projekt indítása, befejezésekor pedig cége készen álljon az új alkalmazás használatára.

portálépítés és fenntartás Nem csak elkészítjük weblapját, hanem akár portállá fejlesztjük, karbantartjuk, folyamatos frissítést biztosítunk, hogy ne váljon elavulttá a rendszer. Erre garancia a saját fejlesztésű Gothic CMS, mely folyamatos verziókövetést biztosít minden korábbi és jelenlegi ügyfelünknek. A fenntartás már magába foglalja a meglévő modulok folyamatos frissítését, a legújabb fejlesztések kapcsolatainak karbantartását.

programtervezés Lépésről lépésre önnel együtt tervezzük meg a kialakítandó programot. Intranetes vagy internetes rendszereit összekötjük, új platformokat egységes, kezelőfelületeket alakítunk ki, mely megkönnyíti munkáját, hozzásegíti cégét az eredményes működéshez.

  • Offline adatbázis alapú szoftverek és rendszerek fejlesztése
  • Multimédiás kiadványok programozása.

eszközigény felmérés, kidolgozott technológia kivitelezés Elavult rendszerek felújítására készítünk önnek terveket, javaslatot teszünk informatikai rendszereinek fejlesztésére. Helyszíni felmérést végeznek szakembereink a javasolt, kidolgozott és elfogadott technológiát rövid határidővel telepítik, szükség esetén összekapcsolják korábbi rendszereivel.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu