Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

kutatási és fejlesztési projektekben részfeladatok megoldása

technológiai újítások bevezetésének előkészítése

webfejlesztés

projekttervezés, projektvezetés

portálépítés és fenntartás

programtervezés

eszközigény felmérés, kidolgozott technológia kivitelezés

Támogatónk

 

Látvány - Megoldások

látványterv készítés Elkészítjük ötletéhez a látványtervet, hogy bemutathassa azt a tervezőknek, döntéshozóknak még mielőtt elkezdődne a megvalósítás. Nyers vagy grafikával ellátott látványterveket is készítünk, a legkisebb ajándéktárgytól, az épületbelsőkön keresztül, külső terek, épületek látványterveinek elkészítését is ránk bízhatja.

flash design, programozás és alkalmazás fejlesztés Bannereket vagy teljes oldalakat készítünk igényeinek megfelelőn flashben is, ötletet adunk, elkészítjük a megjelenést és feltöltjük webhelyére. Minden flash fejlesztésnél a legújabb változatok legjobb funkcióit használjuk.

3D tervek és animáció Megtervezzük termékét, animációját akár 3 dimenzióban is, hogy az előkészületek alkalmával is teljes képet kapjon a végeredményről. Animációkat készítünk reklámokba, weblapokra, promóciókhoz, igény szerinti méretben felbontásban.

interaktív CD, DVD programozás Weboldala offline változatát megalkotjuk CD-n vagy DVD-n is, így kézzel fogható formában is eljuttathatja partnereihez legfontosabb üzeneteit. Igényeinek megfelelő interaktív tartalmú kiadványokat készítünk, elkészítjük bemutatkozó anyagát, akár szolgáltatás, akár termék legyen az amit ügyfeleinek ajánlni kíván.

külső-belső terek kialakítása A tervezés utána kivitelezésben is állunk rendelkezésére. Partnereink terveink alapján létrehozzák önnek a megálmodott környezet, a több éves munkakapcsolat garantálja, hogy a tervező és a kivitelező között nem lesz félreértés, így értékes időt spórolhat magának és vállalkozásának.

ajándéktárgy gyártás Brand logóval ellátott, egyedi reklámajándékok, ajándéktárgyak tervezését is kivitelezését is ránk bízhatja. Bármilyen felületre, anyagra készítünk grafikát és le is gyártjuk az önnek, legyen az akár hagyományos vagy egyedi technológia.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu