Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

tartalomszolgáltatás

reklám és reklámszöveg készítése

filmforgatás

szerkesztőségi feladatok ellátása

fotózás nyomdai, online anyagokhoz, esemény, helyszín, portré

nyomdai kivitelezés, egyedi megjelenések tervezése

online kampányok és promóciók

hírlevél tervezése és küldése

gerillamarketing

szlogenírás

promóció tervezése

rádióreklám készítése

Támogatónk

 

Tanácsadás - Megoldások

hosszútávú együttműködés Cége hosszútávú grafikai, webes, fotós megbízásait is elvállaljuk. Önnek költséghatékony megoldásokat ajánlunk, így nem kell minden alkalommal új céget keresnie megvalósításra váró projektjeihez.

tanácsadás Kérjen tanácsot problémájára és megtaláljuk a megoldást, vagy megmondjuk kihez forduljon. Tanácsadásunk kiterjed nyomdai kivitelezésre, webfejlesztésre, programozásra, fotózásra, keresőmarketingre ill. minden más saját tevékenységünkre.

igényfelmérés Felmérjük ügyfelei igényeit és ennek megfelelően alakítjuk ki online vagy offline rendszerét, reklámkampányát, promocióját. Korábban végzett felméréseink tapasztalatai alapján segítünk elkezdeni projektjét.

hálózatépítés Ajánljon minket partnereinek és éljen kedvezményeinkkel, alakítsa ki saját hálózatát így akár ingyenesen is hozzájuthat fejlesztéseinkhez.

kereső marketing (SEO) A legnépszerűbb keresők igényeihez optimailzájuk az oldalát, a megengedett keretek között. Segítünk kialakítani oldala struktúráját, megmutatjuk mit érdemes alkalmaznia oldalán, kiktől vegyen példát és mit ne alkalmazzon annak érdekében, hogy jobb találati helyet szerezzen.

e-kereskedelem Felépítjük online kereskedelmi rendszerét akár egy terméket vagy szolgáltatást kínál, akár nagyszámú különböző termékkel rendelkezik. Boltot vagy plázát is építhet rendszerünkkel folyamatos fejlesztéssel, abban az ütemben, ahogy fejlődik üzlete. Megmutatjuk, hogy mások hogyan építenek rendszereket, azokban milyen buktatókat látunk, mit tud elkerülni, ha odafigyel.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu